Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور با توجه به تداوم روند فعالیت و افزایش جمعیت مگس میوه در سال جاری و مقایسه آن با سال گذشته گفت: جمعیت آفت و شرایط آب و هوایی مساعد امسال همراه با تداوم گرما، زنگ خطر را برای باغات مرکبات و سیاه ریشه بویژه در باغات هدف صادرات میوه مازندران به صدا درآورده و برنامه ریزی برای ادامه عملیات مدیریت آفت در طول فصل ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید معین در جلسه ستاد گیاهپزشکی کنترل مگس میوه مدیترانه ای در سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اهمیت مدیریت و کنترل آفت خسارتزای مگس میوه مدیترانه ای در باغات مرکبات و سیاه ریشه بویژه در باغات هدف صادرات میوه، اظهار کرد: روند فعالیت و افزایش جمعیت مگس میوه در سال جاری و مقایسه آن با سال گذشته و شرایط آب و هوایی مساعد امسال برای افزایش جمعیت آفت، زنگ خطری برای باغات استان بوده و برنامه ریزی برای ادامه عملیات مدیریت آفت در طول فصل ضروری است.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور با تقدیر از همه کارشناسان فعال مدیریت آفت مگس میوه در سال‌های گذشته، گفت: تحلیل دقیق کارشناسان پیش آگاهی و شبکه مراقبت شهرستان ها با توجه به پیش بینی تداوم گرما در طول فصل تابستان می تواند ما را به سمت مدیریت مطلوب آفت سوق دهد تا امکانات محدود را در باغ‌هایی که تراکم آفت مسئله ساز است بکار بگیریم و از خسارت اقتصادی به محصول جلوگیری کنیم.

وی به استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: اتحادیه تعاونی باغداران و کلینیک های گیاهپزشکی، مدیریت هماهنگی ترویج، کمک و همیاری شورا و دهیاری های روستاها برای اطلاع رسانی و مدیریت آفت مگس میوه مدیترانه ای ضروری است.   

در ادامه این جلسه، عبدالرحمن زاغی، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران اطلاع رسانی به موقع برای اطلاعیه های پیش آگاهی به باغداران و بهره برداران، تعریف پروژه تحقیقاتی برای بررسی دوره کارنس آفتکش های مورد استفاده در روش کاور اسپری و بررسی تاثیر آفتکش های کم خطر برای کنترل و مدیریت آفت را مورد تاکید قرار داد.

وی همچنین خواستار همایش پدافند غیرعامل و کارگاه های آموزشی برای انتقال توصیه های فنی به باغداران و استفاده از روش های موثر اطلاع رسانی نظیر نصب بنر در معرض دید باغداران و بهره برداران شد و گفت: تسریع در برداشت میوه های رسیده، جمع آوری میوه های ریخته شده پای درختان و دفن بهداشتی آن در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک ضروری است.

زاغی با اشاره به اینکه تهیه شناسه برای باغات صادراتی و ثبت اطلاعات باغ و نظارت کارشناس فنی و کلینیک های گیاهپزشکی بر مدیریت باغ، مدیریت آفت در ادارات دولتی که در محوطه اداری خود درختان مثمر میزبان مگس میوه دارند ضرورت دارد، ادامه داد: همراهی و کمک در پیگیری و تامین اعتبارات سفر استانی رییس جمهور برای کنترل آفات عمومی و همگانی و مگس میوه مدیترانه ای مورد انتظار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مگس میوه آفت مگس مدیترانه ای سازمان جهاد کشاورزی مازندران مگس میوه مدیترانه ای مدیریت آفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سیدکاظم حسینی کارنامی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، از اقدامات گسترده این شرکت در راستای مدیریت مصرف، کاهش هدررفت و ارائه خدمات نوین به مشترکان خبرداد. وی با اشاره به تست و بازرسی ۱۴۲هزار کنتور برق در سال ۱۴۰۲، گفت: در این طرح ۲۳هزار کنتور معیوب شناسایی و تعویض شد که منجر به بازگشت ۳۲ میلیون کیلووات ساعت مصرف برق و صرفه‌جویی قابل توجه در منابع ملی و هزینه‌های مشترکان شد.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از کشف ۳هزار انشعاب غیرمجاز در این بازدیدها خبرداد و افزود: با متخلفان مطابق قانون برخورد قانونی صورت گرفته و ۱۳ میلیون کیلووات ساعت برق به چرخه فروش بازگشت.حسینی کارنامی، هوشمندسازی ۸۰درصدی مشترکان را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این شرکت در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد و گفت: این اقدام با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی همکاران انجام شد و نقش موثری در مدیریت مصرف برق، بهینه‌سازی شبکه و ارائه خدمات نوین به مشترکین ایفا خواهد کرد.وی ادامه داد: هوشمندسازی در بخش‌های عادی و دیماندی انجام شده و شامل تعویض کنتور، تعویض تابلو سنجش، کنترل‌پذیری پست‌های اختصاصی مشترکین ولتاژ اولیه و سایر اقدامات مرتبط بوده است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از ثبت اطلاعات ۲۳هزار مشترک دارای کنتور هوشمند و امکان دسترسی برخط به این اطلاعات خبر داد و گفت: این اقدام به مشترکان این امکان را می‌دهد که به طور لحظه ای از میزان مصرف برق خود مطلع شده و نسبت به مدیریت آن اقدام کنند.حسینی کارنامی با تقدیر از تلاش و تعهد همکاران این شرکت، اظهار کرد: مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه لوازم اندازه‌گیری در سال ۱۴۰۲، نشان‌دهنده تلاش و تعهد بی‌وقفه این شرکت در راستای ارائه خدمات با کیفیت به مشترکین، مدیریت مصرف برق، صرفه‌جویی در منابع ملی و حفظ حقوق بیت‌المال است.

دیگر خبرها

  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • بررسی علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه