Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالنبی باقری در گفتگو با خبرنگار مهر در طی بررسی نمونه‌های مگس میوه شکار شده توسط تله‌های نصب شده علاوه بر وجود مگس میوه جنس باکتروسرا، نمونه‌هایی از مگس میوه مدیترانه‌ای نیز در تله‌ها شناسایی و تایید شد.

به گفته باقری، مگس مدیترانه‌ای با نام علمی (Ceratitis capitata (Wiedemann و نام مستعار Medfly یکی از مخرب‌ترین گونه‌ی حشرات آفت در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گونه به دلیل پراکندگی وسیع در سطح جهان، تکثیر بسیار سریع، تحمل آب و هوای سردتر نسبت به سایر گونه‌های مگس میوه و طیف گسترده‌تر میزبان‌های گیاهی، در بین گونه‌های مهم اقتصادی مگس میوه دارای رتبه نخست خسارتزایی است.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات افزود: مگس میوه مدیترانه؛ آفتی چند میزبانه (پلیفاژ) است که می‌تواند از میوه بیش از یک هزار گونه گیاهی تغذیه کند. لاروهای این آفت، قادرند از میوه بسیاری از درختان سردسیری، نیمه گرمسیری، گرمسیری و برخی سبزیجات تغذیه کنند، امّا از آفات اصلی و مهم مرکبات محسوب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: لاروها از گوشت میوه میزبان تغذیه کرده و در نهایت کل میوه به یک توده آبدار و غیرقابل استفاده تبدیل می‌شودو در صورت عدم مبارزه به موقع و صحیح با این آفت، بیش از ۸۶ درصد (گاهی تا ۱۰۰ درصد) محصول گیاه میزبان از بین خواهد رفت.

کد خبر 5386178

منبع: مهر

کلیدواژه: منابع طبیعی هرمزگان جهاد کشاورزی هرمزگان مگس مدیترانه ای ویروس کرونا بوشهر قاسم سلیمانی خطبه های نماز جمعه کرمانشاه آمار کرونا گرگان بارش برف 9 دی واکسن کرونا سویه اومیکرون کرونا زلزله سانحه تصادف ایلام مگس میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۰۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، در راستای شناسایی خسارت سیاه شدگی میوه پسته مزرعه کلانتر کارشناس مسئول باغبانی مدیریت جهادکشاورزی درمعیت کارشناس ناظر بخش خصوصی شهرستان فتاحی از محل بازدید بعمل آوردند.    فتاحی اظهار داشت: در شواهد ظاهری سیاه شدگی میوه پسته به علت کمبود کلسیم بخصوص در شرایط ابرناکی محیط و کاهش جذب توسط گیاه و ایجاد عارضه فیزیولوژیکی ایجاد می‌شود.   کارشناس ناظرباغات نیز گفت: درجهت اعلام قطعی دلایل این بیماری نمونه خوشه‌های خسارت دیده به مرکز تحقیقات ملی شوری کشور جهت بررسی بیشتر ارسال شد.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • مشاهده پلنگ درسبزکوه چهارمحال و بختیاری
  • مشاهده و ثبت پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه
  • بررسی علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • خراسان شمالی میزبان پرندگان مهاجر عبوری است