Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسفی گفت: با توجه به اینکه آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در استان خراسان‌جنوبی جزء آفات قرنطینه داخلی محسوب می‌شود عملیات ردیابی و پایش مستمر آن در کلیه باغات استان در حال انجام است و در این خصوص پیگیر جذب اعتبارات از منابع استانی و ملی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، اوایل اردیبهشت ماه امسال بود که شاهد هجوم ملخ‌های صحرایی به مزارع شهرستان نهبندان بودیم و این آفت طی دو ماه خودش را به سایر مناطق استان رساند و به باغات و مزارع چهار شهرستان مرزی خراسان جنوبی آسیب رساند و بیش از 62 هزار هکتار از اراضی استان و 3200 هکتار از باغات خراسان جنوبی را آلوده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مضاعف بر تلاش‌های جهاد کشاورزی علی رغم کمبود اعتبار و امکانات برای مقابله با آفت ملخ صحرایی، حال ردیابی و پایش مستمر آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در برخی از نقاط استان بر تلاش‌های نیروهای جهاد کشاورزی افزوده و باعث نگرانی کشاورزان از آسیب دیدن محصولاتشان توسط آفت مگس میوه مدیترانه‌ای شده است.

  مشاهده آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در برخی از باغات شهرستان طبس    مهدی یوسفی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، در خصوص وجود آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در استان، اظهار کرد: با ردیابی‌های صورت گرفته، آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در برخی از باغات شهرستان طبس مشاهده شده است.   وی افزود: مگس میوه مدیترانه‌ای یکی از مهم‌ترین و مخرب‌ترین آفات محصولات باغی در جهان و ایران است.   مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: این آفت چند میزبانه بوده که دامنه میزبانی آن بیش از 300 گونه میوه، سبزیجات و گیاهان زینتی را در بر می‌گیرد.   یوسفی عنوان کرد: این آفت برای اولین بار در آذر ماه سال 98 در سطح 15 هکتار از باغات انار منطقه خرو شهرستان طبس مشاهده شد که بلافاصله با مشاهده آفت، کارگاه‌های آموزشی در سطح روستاها برگزار شد وکلیه تجهیزات ردیابی، پیش آگاهی و کنترل آفت  با هماهنگی مدیریت شهرستان طبس تهیه و در اختیار شبکه مراقبت و پیش آگاهی شهرستان به منظور پایش و اعلام زمان مبارزه قرار گرفت.   وی اظهار کرد: در همین راستا یک دستگاه دیتالاگر در محل باغ نصب و یک نفر کارشناس ناظر گیاه پزشکی جهت رصد و پایش آفت در منطقه مستقر شد.   مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت : فرمون‌­های جلب کننده آفت در اواخر فروردین ماه سال 99 در باغات شهرستان طبس توسط کارشناسان شبکه مراقبت شهرستان نصب گردید و ظهور آفت در چهارم خردادماه سال 99 گزارش شد.   یوسفی عنوان کرد: آماده سازی و نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس ، فرمون‌های جلب کننده حشرات و طعمه مسموم تهیه شده با پروتئین هیدرولیزات به همراه هماهنگی و مشارکت نیروهای بسیج سازندگی نقش بسزایی در کاهش جمعیت آفت و پیشگیری از خسارت آن داشته است.   وی از باغداران درخواست کرد با رعایت بهداشت عمومی کف باغ، شامل جمع آوری و دفن میوه‌های ریخته شده پای درختان در عمق 50 سانتی متری خاک و تسریع در برداشت میوه‌های رسیده و نیز رعایت مسائل قرنطینه‌ای شامل عدم جابجایی و نقل و انتقال میوه‌های آلوده به دیگر نقاط در کاهش میزان آلودگی باغات خود همکاری کنند.   مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی تاکید کرد: با توجه به اینکه آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در استان خراسان‌جنوبی جزء آفات قرنطینه داخلی محسوب می‌شود عملیات ردیابی و پایش مستمر آن در کلیه باغات  استان توسط اعضای شبکه مراقبت بخش خصوصی و دولتی در حال انجام است و در این خصوص پیگیر جذب اعتبارات از منابع استانی و ملی هستیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری امروز سه‌شنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با اشاره به تخصیص ۷,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر اول و تأمین اعتبار بیش از هفت هزار میلیارد تومان در استان، اظهار داشت: خوشبختانه با اقدامات خوبی که در استان انجام شده بخش مهمی از مصوبات دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان نهایی شده و یا با درصد بالا در دست تکمیل هستند.

وی ادامه داد: بااین‌وجود چند پروژه شاخص با نیاز به اعتبارات بالا وجود دارند که نیاز است به‌صورت ویژه برای جذب اعتبار و تسریع در پیشرفت در دستور کار قرار گیرد.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: کارخانه پارسیلون، راه‌آهن دورود به خرم‌آباد و سد معشوره از مهم‌ترین این پروژه‌های شاخص هستند که به‌صورت ویژه پیگیری خواهیم کرد.

منصوری در مورد وضعیت پارسیلون، گفت: زیرساخت‌های این کارخانه بسیار مناسب بوده؛ اما تجهیزات آن باید به‌روزرسانی شوند.

وی افزود: هفته آینده جلسه‌ای را با حضور تشکیلات متولی امر از جمله نهضت احیا، ستاد حمایت از واحدهای راکد در وزارت صمت و ستاد تسهیل کشور برگزار و تصمیم‌گیری خواهد شد.

معاون رئیس‌جمهور در مورد وضعیت پروژه راه‌آهن، اظهار کرد: پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبارات مصوب این پروژه از جمله تهاتر نفت انجام شده و روند فعالیت مجدد آن ازسرگیری خواهد شد.

منصوری همچنین به پروژهٔ سد معشوره اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین مانع سد راه این پروژه کسب مجوز ماده ۲۳ است که طی تماسی که با دبیر آن گرفتیم این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات آن آغاز خواهد شد.

وی بر اقدام جهادی مدیران و شعار مهم دولت سیزدهم تأکید کرد و گفت: پروژه‌های با بیش‌ترین درصد پیشرفت باید در اولویت قرار گیرند تا اقدامات بهتر انجام شوند.

کد خبر 6099859

دیگر خبرها

  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • بررسی علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - یکشنبه ۱۶ اردیبهشت