Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه خمسه صبح دوشنبه در جلسه پدافند غیر عامل کار گروه تخصصی کشاورزی سازمان که با حضور افشار مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری و اعضای ستاد ر سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی قزوینبرگزار شد اظهار کرد: با توجه با اینکه قزوین جز ۱۰ استان برتر کشور در زمینه تولیدات باغی است با اقدامات پیشگیرانه بایستی از بروز افت در باغات و مزارع جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهاد کشاورزی با همکاری دامپزشکی و سایر دستگاهها در شهرستان با تشکیل کمیته؛ اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه امنیت؛ مهمترین اولویت جهاد کشاورزی است گفت: جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید؛ اقداماتی را انجام داده که با توجه به اینکه استان حساسی در زمینه تولید محصولات کشاورزی و فراوردهای دامی هستیم تامین نهاه های به بهره برداران بخش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

خمسه افزود:درسال زراعی گذشته نیز با اقداماتی توانستیم گندم و کالاهای اساسی مورد نیاز را به میزان کافی ذخیره سازی کنیم.

به گفته ی این مقام مسئول؛ ذخیره سازی نهاده به میزان کافی انجام شده و برای ماهای پایانی سال و سال آینده نیز اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی به کنترال آنفلوانزا حاد پرندگان در استان اشاره کرد و گفت: این بیماری با اقدامات انجام شده در استان کنترل شده اما برای اطمینان بخشی مجددا دامپزشکی و جهادکشاورزی بایستی واکسیناسیون و بیمه مرغداران قرنطینه در اولویت قرار دهند.

وی بر لزوم اهمیت اقدامات پیشگیرانه برای کنترل بیماری آنفلوانزای حاد پرندگان تاکید کرد.

خمسه یادآور شد: در همین راستا؛ برنامه ریزی و اقدمات لازم برای کنترل و مبارزه با آفت غلات و ملخ نیز در پایان سال انجام خواهد شد.

کد خبر 4792949

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قزوین پدافند غیرعامل انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین بارش برف ثبت نام کاندیداها تعطیلی مدارس شهرکرد خطبه های نماز جمعه بیرجند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ویروس آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان

‌به گزارش خبرنگار مهر، سید عماد شاهرخی روز دوشنبه در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر رعایت تناوب کشت در دیمزارها، اظهار داشت: اگر بتوانیم کشت کاملینا را به‌عنوان جایگزین در دیمزارها توسعه بدهیم علاوه بر تأمین روغن موردنیاز کشور اقتصاد کشاورز هم تأمین می‌شود.

افزایش تولید سیب، انار و زردآلو

وی به تولید سیب قبل از دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: میزان تولید سیب قبل از دولت سیزدهم ۶۵ هزار تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان کرد: میزان تولید انار قبل از دولت سیزدهم ۵۵ هزار تن بود و در دولت سیزدهم این رقم به ۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی به تولید زردآلو در استان هم اشاره کرد و گفت: میزان برداشت سالانه زردآلو از باغات استان تا قبل از دولت سیزدهم دو هزار و ۵۰۰ تن بود، درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به دو هزار و ۷۰۰ تن افزایش پیدا کرد.

اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان

وی به میزان برداشت نخود از مزارع استان هم اشاره کرد و افزود: تولید نخود قبل از دولت سیزدهم ۱۶ هزار و ۵۲۷ تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۴۳ هزار و ۵۹۳ تن افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تولید کل حبوبات استان را قبل از دولت سیزدهم ۶۲ هزار و ۹۴۲ تن عنوان کرد و گفت: در دولت سیزدهم حجم تولیدات حبوبات به ۸۷ هزار و ۴۳۴ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ سطح جهش تولید در دیمزارها ۲۷۰ هزار هکتار بود درحالی‌که سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۵۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

وی گفت: سطح زیر کشت در طرح جهش تولید در سال گذشته به ۳۷۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به جذب ادوات در طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و افزود: سال ۱۴۰۱، ۲۵۵ دستگاه با اعتبار ۲۴۲ میلیارد ریال، سال گذشته ۵۳۲ دستگاه با اعتبار ۶۶۹ میلیارد ریال جذب شد که از لحاظ اعتباری ۱۷۷ درصد افزایش و از لحاظ تعداد دستگاه ۱۰۸ درصد افزایش داشته است.

افزایش محصولات کشاورزی

شاهرخی با اشاره به مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع استان هم ادامه داد: امسال مبارزه با علف‌های هرز در سطح ۲۳۴ هزار هکتار انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در ۱۰۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت سن انجام شد که نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شاهد افزایش ۱۴ درصدی محصولات کشاورزی بودیم، گفت: به دنبال این هستیم که تولیدات بخش کشاورزی ظرف برنامه پنج‌ساله ۲۵ درصد افزایش پیدا کند.

شاهرخی به افزایش تولید تخم‌مرغ در استان هم اشاره کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در دولت سیزدهم از هفت هزار تن به ۱۲ هزار تن رسیده و برنامه ما این است که تا پایان دولت این رقم به ۱۸ هزار تن برسد و استان در تولید تخم‌مرغ به خودکفایی برسد.

وی به احیا و مرمت ۸۰ قنات و بهره‌برداری از سه ایستگاه پمپاژ در دولت سیزدهم هم اشاره کرد و افزود: دو ایستگاه پمپاژ دیگر هم ظرف دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان احیای ۲۳۹ واحد راکد و بهره‌برداری از ۳۳۰ پروژه بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در لرستان عنوان کرد و گفت: برنامه ما این است که طی یک برنامه ۵ ساله لرستان را به قطب تولید ماهیان خاویاری کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6098821

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند