Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: عملیات پیشگیری و کنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای با ردیابی، سم‌پاشی، نصب تله همراه با آموزش و اطلاع‌رسانی و با مشارکت باغداران توسط عوامل مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی در حال اجراست.

منصور شیشه فروش افزود: مبارزه با مگس میوه مدیترانه‌ای به منظور جلوگیری از گسترش و کاهش خسارات ناشی از این آفت براساس ردیابی‌ها و پایش‌های انجام شده در خصوص فعالیت آن در برخی شهرستانهای این استان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انجام این اقدامات به منظور شکار انبوه آفت، تاثیر به سزایی در کاهش جمعیت و جلوگیری از خسارت آن خواهد داشت و رعایت مسائل قرنطینه‌ای شامل فقدان جابجایی و نقل و انتقال میوه‌ها از باغ آلوده به سایر مناطق باید مورد توجه قرار گیرد.

مگس میوه مدیترانه‌ای یکی از خسارت‌زاترین آفات میوه در دنیاست که میزبان‌های این آفت درختان میوه ازجمله هلو، سیب، انجیر، خرمالو، انار و پرتقال هستند. خسارت این آفت با آغاز تغییر رنگ میوه آغاز و آثار آن در محل تخم‌ریزی مگس بر روی میوه، به صورت پوسیدگی مشاهده می‌شود که در اثر تغذیه لارو آفت، ریزش شدید میوه اتفاق خواهد افتاد.

از مجموع ۵۵ هزار هکتار باغ‌های اصفهان،  ۲۷ هزار هکتار و معادل ۵۰ درصد آنها زیر پوشش بیمه قرار دارد.

 ۷۸ محصول زراعی و باغی در استان اصفهان زیر پوشش بیمه کشاورزی قرار دارد، که در زمان حاضر حدود ۹۰ هزار هکتار از اراضی زراعی معادل ۴۰ درصد زیر پوشش بیمه است.

برچسب‌ها آفات کشاورزی خمینی شهر کشاورزی باغداری مدیریت بحران اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آفات کشاورزی خمینی شهر کشاورزی باغداری مدیریت بحران اصفهان آفات کشاورزی خمینی شهر کشاورزی باغداری مدیریت بحران اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو

به گزارش خبرگزاری مهر، امین کلاهدوزان با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی با سکوهای منتخب در حوزه معاملات خودرو، گفت که از سال گذشته با همکاری فراجا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و قوه قضائیه، زیرساخت‌های انجام معاملات الکترونیکی در بخش خودرو کشور فراهم شده است. با فراخوان انجام‌شده برای مشارکت سکوهای مرتبط، جلسات فنی و کارشناسی اتصال این سکوها در حال انجام است و به زودی شاهد ارائه این خدمات به مردم خواهیم بود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ضمن اشاره به حجم معاملات این بازار، گفت: بازار معاملات خودرو در سال، بیش از ۲۵۰۰ همت برآورد می‌شود که حضور سکوها و شرکت‌های تجارت الکترونیکی از طریق امن‌سازی و تسهیل این معاملات، کیفیت این بازار را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

وی ادامه‌داد: خودرو دومین کلان‌بازار از بازارهای دارای اولویت برنامه توسعه تجارت الکترونیکی ایران در افق ۱۴۰۷ است که با همت همه دستگاه‌های مرتبط، فعال شده و امکان حضور کسب و کارهای نوآور در آن مهیا شده است.

کلاهدوزان با تاکید بر نقش تسهیل‌گری و سیاست‌گذاری مرکز، بیان‌داشت: الکترونیکی شدن معاملات خودرو با توجه به استفاده از امضای الکترونیکی در این طرح، در عمل با حمایت قانون اسناد مبادله‌شده غیر قابل انکار بوده و مورد حمایت قانون خواهد بود و همچنین مسیر ایجاد شده با تبادل اطلاعات اصلی در مورد خودرو مانند سوابق انتقال، تصادفات، سرویس‌های دوره‌ای و غیره، انجام معامله با کیفیت بیشتری انجام خواهد شد.

بر اساس اعلام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، وی در ادامه تاکید کرد: استفاده از این خدمت کاملاً اختیاری بوده و مردم همچنان می‌توانند طبق گذشته به شیوه‌های سنتی نیز اقدام به معامله کنند.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پایان با اشاره به مزیت‌های بهره‌برداری از این بستر، تصریح کرد: باتوجه به نکات برجسته انجام معاملات خودرو با استفاده از پلتفرم‌ها، انتظار می‌رود مردم نسبت به بهره‌برداری و استفاده از این خدمت اقدام کنند.

کد خبر 6098362 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان