Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمد ابراهیم محمدی، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: حمله آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغ‌های میوه شرق گیلان در حال افزایش است و موجب نگرانی کشاورزان شده است.

او، با بیان اینکه آفت مگس میوه مدیترانه‏‌ای می‌تواند به بیش از ۳۰۰ گونه گیاهی خسارت وارد کند، افزود: فعالیت این مگس‏‌ها موجب لهیدگی و ریزش میوه می‌شود، اما هیچ خطری برای سلامت انسان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با اشاره به اینکه این آفت به درختان میوه سیب، زردآلو، مرکبات، خرمالو، انجیر، گلابی، هلو، شلیل، به، گردو، انجیر، انار و گوجه فرنگی حمله می ‏کند، گفت: درختان نارنگی در بین درختان مرکبات برای مگس‌های مدیترانه‌ای بیشترین محبوبیت را دارد.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: خسارت مگس میوه مدیترانه ‏ای از زمان تغییر رنگ و رسیدن میوه‏‌ها آغاز می ‏شود.

محمد ابراهیم محمدی، با بیان اینکه رفتار تغذیه‏‌ای مگس میوه مدیترانه‏‌ای در ساعات روز متفاوت است، ادامه داد: این حشره بیشتر اوایل صبح و اواخر بعداز ظهر از میوه تغذیه می‌کند.

او، قرنطینه را یکی از راه‌های کنترل مگس میوه عنوان کرد و گفت: جلوگیری از انتقال میوه‏‌های آلوده به مناطقی که آلودگی ندارند می‏ تواند از انتشار آفت جلوگیری کند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان، استفاده از تله‌های جذب کننده و کشنده، سم پاشی و جمع آوری میوه‌های آلوده را از دیگر روش‌های مبارزه با این آفت اعلام کرد.

محمد ابراهیم محمدی تصریح کرد: آفت مگس میوه ۳ بار در سال‌های ۱۳۵۲، ۱۳۶۹ و ۱۳۸۵ وارد کشور شد و از سال ۱۳۸۵ به علت داشتن میزبان‌های زیاد و شرایط آب و هوایی مساعد در باغ های کشور ماندگار شد.

 

انتهای پیام/م.ع

حمله مگس‌های میوه خوار مدیترانه‌ای به باغ‌های میوه گیلان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۹۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند

ایسنا/کردستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در حال حاضر آمادگی کامل برای واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق به کشور وجود دارد و تجار و بازرگانان قطعاً از این موضوع استقبال می‌کنند و زمینه رشد تجارت خارجی در استان فراهم خواهد شد.

پیمان اسکندری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دو مرز رسمی سیرانبند بانه و باشماق مریوان در سال‌های اخیر در حوزه تجارت خارجی فعالیت خوبی داشته‌اند و سالانه ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از طریق این مرزها به خارج از کشور صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: تجار و بازرگانان استان و سایر استان‌ها همواره درخواست ورود میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق داشته‌اند.

اسکندری با بیان اینکه بندر لاذقیه سوریه و بندر بصره در کشور عراق به این دو مرز نزدیک است و موجب کاهش قیمت تمام شده این محصولات در کشور می‌شود، بیان کرد: درخواست‌های این تجار و بازرگانان را طی یکی دو سال اخیر با حضور استاندار و همکاری سازمان حفظ نباتات کشور پیگیری کردیم و در نهایت خوشبختانه موفق به کسب این مجوز برای مرز باشماق شدیم.

وی اضافه کرد: مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان از ۱۲ اردیبهشت ماه جاری صادر شده است که این مهم موجب گسترش مبادلات مرزی خارجی خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: یک سری مشکلات زیرساختی مانند آزمایشگاه قرنطینه، ساختمان و نیروی متخصص وجود داشت که با همکاری سازمان حفظ نباتات کشور این مشکلات و موانع حل شد.

وی افزود: در حال حاضر آمادگی کامل برای واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق به کشور وجود دارد و تجار و بازرگانان قطعاً از این موضوع استقبال می‌کنند و زمینه رشد تجارت خارجی در استان فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • حضور ناشران پخته‌خوار در نمایشگاه کتاب محدود می‌شود
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند