Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به اهمیت ساماندهی گیاه‌پزشکی در جنوب کرمان اشاره کرد و اظهار داشت: کمیته فنی گیاه‌پزشکی با هدف هماهنگی بین بخشی در راستای کاهش خسارت ناشی از عوامل مخرب گیاهی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این خصوص، مواردی پیرامون نحوه اجرای طرح‌های مدیریت آفت کرم خراط و مگس میوه مدیترانه‌ای و همچنین تهیه دستورالعمل فنی برای ابلاغ به شهرستان ها مصوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخوری به طرح مبارزه با آفت کرم خراط اشاره و عنوان کرد: سه هزار اصله درخت آلوده به این آفت در منطقه جنوب کرمان شناسایی شده و مبارزه در حال انجام است.

وی افزود: مشارکت جدی باغداران در امر مبارزه با آفت‌های کرم خراط و مگس میوه مدیترانه‌ای، کاهش خسارت این آفات را به همراه خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بر لزوم هدایت اولویت‌های تحقیقاتی منطقه تاکید کرد و افزود: باغداران به آبیاری منظم، تغذیه و حذف سرشاخه‌های آلوده به کرم خراط و سوزاندن بقایای آلوده توجه کنند.

وی بر انجام مدیریت تلفیقی آفت مگس میوه مدیترانه‌ای نظیر جمع آوری و دفع میوه‌های آلوده، برداشت زود هنگام و استفاده از تله‌ها و طعمه پاشی در مناطق آلوده به آفت مگس تاکید کرد.

مگس مدیترانه‌ای امسال در تمامی نقاط سردسیر جنوب کرمان حضور دارد و باعث از بین رفتن میوه‌های این مناطق شده است.

بنا به گفته کارشناسان کشاورزی، در صورتی که با جدیت برای کنترل جمعیت این آفت اقدام نشود، احتمالاً پاییز امسال جمعیتی به مراتب بیشتر از سال‌های گذشته از این مگس مزاحم در باغ‌های مناطق سردسیر خواهیم داشت.

مردادماه امسال عملیات ردیابی و مبارزه با آفت کرم خراط گردو در سطح ۲ هزار هکتار از باغ های جنوب کرمان انجام شد.

سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان را تحت پوشش دارد.

۷۴۵۰/۷۴۲۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی جیرفت كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۴۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح سه شنبه در دیدار با فرماندار شهرستان قلعه گنج ضمن تاکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های آبخیزداری در این شهرستان گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری و هدایت آب‌های سطحی علاوه بر کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌های فصلی، در تقویت منابع آبی، بهبود تولیدات کشاورزی و رونق کسب و کار نقش مؤثری دارد.

وی، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در شهرستان قلعه گنج افزود: طرح‌های منابع طبیعی اقدامات زیر ساختی بوده و اعتبارات خوبی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری این شهرستان تخصیص داده شده است.

وی، افزود: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها، توجیه و آموزش عموم افراد جامعه به عنوان مؤثرترین عامل در پیشگیری و مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی عرصه‌های منابع ملی ضرورت دارد

رحیمی نیا، افزود: ادارات ذیربط، بخشداری‌ها، اعضای شورای اسلامی، دهیاران و… با برنامه ریزی دقیق و بر اساس ظرفیت‌های موجود می‌توانند در خصوص اطفای به موقع حریق‌های احتمالی همکاری لازم را با مجموعه منابع طبیعی داشته باشند.

فرماندار شهرستان قلعه گنج نیز با اشاره به ظرفیت‌های خوب شهرستان در زمینه‌های منابع طبیعی، از اجرای طرح‌های منابع طبیعی در این شهرستان تقدیر کرد و گفت: منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی نقش مهمی در توسعه جامعه دارد و ما همواره از این منابع حمایت می‌کنیم.

محمد فلاح کهن، با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت خوبی در زمینه‌ی منابع طبیعی دارد افزود: جنگل‌ها، مراتع و منابع طبیعی میراث ماندگاری است که از نسل‌های گذشته به ما رسیده و همه در حفظ، نگهداری و انتقال آن به نسل‌های آینده مسئولیت داریم.

کد خبر 6099357

دیگر خبرها

  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • ۱۱ هکتار از اراضی دولتی در جنوب کرمان رفع تصرف شد
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • خودرو پژو در جیرفت طعمه حریق شد