Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر ضرورت ردیابی مستمر و کنترل مگس میوه مدیترانه‌ای و پیشگیری از افزایش جمعیت و خسارت احتمالی در باغات سیاه ریشه تاکید و بر ضرورت ردیابی مستمر و کنترل مگس میوه مدیترانه‌ای و پیشگیری از افزایش جمعیت و خسارت احتمالی در باغات سیاه ریشه از سوی کشاورزان و باغداران هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بلاغ، عبدالرحمن زاغی طی گفت‌وگویی با اشاره به شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در تله‌های جلب کننده ایستگاه‌های پیش آگاهی در شهرستان‌های نور، محمودآباد، بابل، جویبار و ساری و مساعد بودن شرایط آب و هوایی برای گسترش آفت مذکور روی میزبان‌های مختلف، بر ضرورت ردیابی مستمر و کنترل مگس میوه مدیترانه‌ای و پیشگیری از افزایش جمعیت و خسارت احتمالی در باغات سیاه ریشه تاکید کرد.

 وی به افزایش تعداد ایستگاه‌های پیش آگاهی با نصب تله‌های فرمونی و سراتراپ، ردیابی مستمر، اطلاع رسانی به باغداران، بهره برداران، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و شهرک‌های ساحلی برای برداشت سریع میوه‌های باقیمانده مرکبات اعم از نارنج، پرتقال و پرتقال والنسیا، ازگیل ژاپنی، هلو، آلوچه برای قطع پل ارتباطی میزبانی با هدف پیشگیری از افزایش جمعیت و جمع آوری میوه های ریخته شده پای درختان و دفن آنها برابر دستورالعمل مربوط تاکید کرد.

 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر شناسایی و مبارزه با کانون‌های آلوده به روش شکار انبوه آفت از طریق نصب تله‌های جلب کننده در باغات آلوده و در صورت لزوم، طعمه پاشی درختان آلوده با پروتئین هیدرولیزات برابر دستورالعمل را مورد تاکید قرار داد.

زاغی تصریح کرد: برای جلوگیری از بیماری‌ها و آفات، تاكنون مبارزه شیمیایی در 33 هزار و 713 هكتار از مزارع گندم استان مازندران انجام شد.

 

وی با بیان اینکه مبارزه با بیماری‌های گندم در 30 هزار و 422 هکتار از مزارع استان صورت گرفت، بیان کرد: مبارزه با زنگ زرد در هشت هزار و 500 هکتار، زنگ قهوه‌ای در 143 هکتار، سپتیوریوز برگی در سه هزار و 90 هکتار، سفیدک سطحی در سه هزار و 843 هکتار، لکه خرمایی در یک هزار و 719 هکتار، فوزاریوم خوشه در 12 هزار و 692 هکتار و لکه برگی‌ها توام در 434 هکتار با استفاده از سموم تیلت، فولیکور، فالکن، رکس دو، آرتئا و آمیستاراکسترا انجام شد.

 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به مبارزه با آفات در سه هزار و 291 هکتار مزارع گندم استان، متذکر شد: مبارزه با حلزون در دو هزار و 331 هکتار، سوسک لما در 950 هکتار و سوسک سیاه زابروس در 10 هکتار از مزارع گندم با استفاده از سموم دیازینون گرانول، دیازینون، سومیتیون و متالدهاید صورت پذیرفت.

انتهای پیام/

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۱۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفت سن غلات در مزارع

کیومرث اکبری، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه یک سن مادر در هر مترمربع می‌تواند ۸۰ کیلو کاهش تولید در واحد سطح را ایجاد کند، گفت : گندم‌ها با ۲ درصد سن‌زدگی خاصیت نانوایی خود را از دست خواهند داد.

وی ادامه داد: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تأخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: طبق پیش‌بینی‌های جهانی از حدود ۲۰ اردیبهشت‌ماه به بعد هوا بین ۲ تا سه درجه گرم‌تر از وضعیت معمول می‌شود و مراحل پورگی آفت که سبب سن‌زدگی می‌شود سریع‌تر طی می‌شود، لذا زمان واکنش برای برخی از مناطق از دست خواهد رفت.

وی از کشاورزان درخواست کرد؛ به محض اینکه کارشناسان جهاد کشاورزی اعلام کردند بلافاصله نسبت به مبارزه اقدام کنند هرگونه تأخیر در انجام مبارزه سبب سن‌زدگی و خسارت به گندم می‌شود.

اکبری تصریح کرد: سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح استان در سطح زیر کشت کندم دیم و آبی از بهمن‌ماه سال گذشته با دستورالعمل مبارزه جدی آغاز شده و تا به‌امروز به خوبی جلوی خسارت این آفت کلیدی و اصلی گندم گرفته شده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • بررسی علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • آغاز مبارزه با آفت سن گندم در مزارع گرمسار
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه